Retourneren

Het kan helaas gebeuren dat jouw artikelen toch niet helemaal naar wens zijn. Wij helpen je graag verder. Onderstaand vind je ons stappenplan waarin een duidelijk overzicht staat over hoe je artikelen kunt retourneren.

Alle artikelen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. De geretourneerde artikelen zijn hierbij ongedragen, onbeschadigd en indien redelijkerwijs voorzien van aangehechte labels. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant zijn rekening.

  1. Na ontvangst heb je het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Na deze melding heb je nog 14 dagen om de producten terug te sturen. De geretourneerde artikelen zijn hierbij (indien redelijkerwijs mogelijk) ongedragen, onbeschadigd en voorzien van aangehechte labels.
  2. Vul jouw contactgegevens, ordernummer en reden van retour in op het retourformulier. Via deze link kunt u het retourformulier downloaden.
  3. Knip het adres op het retourformulier uit en plak dit duidelijk zichtbaar op jouw retourpakket. Zorg dat je eigen adres niet zichtbaar is om verwarring te voorkomen.
  4. Lever jouw pakket in bij een postpunt en bewaar het bonnetje met Track & Trace code tot jouw retourzending is verwerkt. Het retouradres staat op het retourformulier.
  5. Jouw retourmelding wordt binnen veertien werkdagen na binnenkomst verwerkt. Je krijgt het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde items terug. We mogen wachten met terugbetalen totdat we de producten of het verzendbewijs van de retour ontvangen hebben. Als een product is gebruikt of beschadigd kunnen wij de kosten voor de waardevermindering in rekening brengen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Ruilen

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om je artikelen te ruilen. De gewenste artikelen kunnen opnieuw besteld worden. Op deze manier zijn de artikelen het snelst in huis.