Topcollecties bij Tierlantijn

Op deze pagina vind je een impressie van de woonsfeer van Tierlantijn Wonen. Meubels, verlichting en woonaccessoires. Landelijk modern, warm en trendy. Van hoofdzakelijk Nederlandse fabrikanten en voor een betaalbare prijs.

Meubels

Tierlantijn gaat met zijn tijd mee, ook op het gebied van meubels. Daarom hebben wij in onze winkel producten van bekende trendsettende Nederlandse fabrikanten. Tierlantijn onderscheidt zich verder door meubels geproduceerd onder eigen label.

Dan heeft u iets aparts in huis!

Verlichting

Tierlantijn is dealer van de exclusieve verlichting van Frezoli. De collecties van Frezoli Lighting zijn geïnspireerd op de historie en zorgen niet alleen voor de functionele toepassing. De lampen zijn stuk voor stuk ontworpen als echte blikvangers, allemaal prachtige, handgemaakte objecten die sfeer toevoegen aan uw interieur. Daarnaast verkopen wij een grote collectie Gispen lampen. Deze tijdloze lampen uit de jaren 20 en 30 passen eigenlijk in elk interieur. Er zijn heel veel mogelijkheden! Te veel om op deze website te laten zien, dus kom langs!

Woonaccessoires

Heb je de basis in huis voor elkaar? Dan is het tijd voor de finishing touch. Kom langs en bekijk ons zeer veelzijdige en gevarieerde aanbod woonaccessoires en wanddecoratie. Bestaande uit klokken, kussens, kunstbloemen, vazen, kandelaars, fotolijstjes, spiegels en nog veel en veel meer. Maak van je huis in een handomdraai een gezellig en warm thuis!

 

Servies en keukentextiel

Het servies van Bunzlau Castle wordt met de hand gemaakt. Iedere product gaat door minimaal 15 paar handen! Bunzlau Castle helpt je het warme en knusse thuisgevoel te versterken dat je wilt creëren voor jezelf en je vrienden en familie. De glazen, handdoeken en mokken in jouw kast zeggen iets over wie jij bent. Je hebt je unieke set samengesteld uit het uitgebreide assortiment van Bunzlau Castle. Jouw patronen, jouw kleuren, jouw combinaties. Producten van de hoogste kwaliteit, omdat het jouw thuis is.

Cadeaubon

Ken je iemand die gaat verhuizen, samenwonen of toe is aan een nieuw interieur? Of zoek je een passend cadeautje voor iemand? Wat is er dan leuker om een bon te krijgen van de twee mooiste woonwinkels van Enkhuizen en omstreken!

SOCIAL MEDIA

Tierlantijn gaat met zijn tijd mee. We laten graag zien waar wij mee bezig zijn en wij hebben regelmatig leuke acties. Volg ons dus op Instagram en Facebook.