In 2018 geopend en vanaf het begin een succes. Het kleine zusje van Tierlantijn Wonen. De collectie van het Zusje van Tierlantijn is zoals kleine zusjes zijn: stoer, eigenwijs en een tikkeltje brutaal. De basis van Zusje is de collectie van het kleding- en accessoiremerk Zusss. Superhot en eigentijds. Ook kleding van Josephine & Co, YAYA en &Co Woman is te vinden bij het zusje. Op het gebied van wonen laat Zusje zich van haar beste kant zien. Anders dan grote zus aan de overkant en daarom erg apart.

ZUSSS

Kleding en accessoires, voor u en uw interieur! Het gehele assortiment van Zusss is terug te vinden in onze winkel. Basic, stoer en een tikkeltje eigenwijs. Zusss is een oer Hollands merk opgericht door twee zussen.

YAYA

Basic en voor iedereen. Dat kenmerkt de kleding van YAYA. Een Nederlandse fabrikant met per seizoen wisselende collecties. Je loopt er dus ieder jaargetijde helemaal op en top bij!

Josephine & Co

Een Nederlands kleding merk, dat streeft naar een superieure kwaliteit. De fijnste garens, de mooiste stoffen, het beste vakmanschap. JOSEPHINE & CO is voor jong en oud. Prachtige collecties het hele jaar door!

&Co Woman

&Co  Woman is altijd ‘on trend’ en hebben de items een vrouwelijke, flexibele pasvorm. Zij werken met duurzame materialen, die prettig dragen en makkelijk zijn qua onderhoud. De Travel kwaliteit pakken van &Co Woman zijn een echte musthave!

Meubels

Naast de meubels van ‘Tierlantijn Wonen’ heeft ook ‘Zusje van Tierlantijn’ een mooi scala aan meubels! Trendy, exclusief en betaalbaar. Je vind bij ons verschillende merken. Merken waar we trots op zijn en die we graag aan je laten zien. Kom langs bij één van onze winkels!

Accessoires

In een handomdraai een oririnele draai aan je interieur geven, is een fluitje van een cent. Tenminste, als je accessoires met een twist kiest. In het Zusje vind je altijd de laatste trends, het is er altijd spannend!

Cadeaubon

Ken je iemand die gaat verhuizen, samenwonen of toe is aan een nieuw interieur? Of zoek je een passend cadeautje voor iemand? Wat is er dan leuker om een bon te krijgen van de twee mooiste woonwinkels van Enkhuizen en omstreken!

SOCIAL MEDIA

Tierlantijn gaat met zijn tijd mee. We laten graag zien waar wij mee bezig zijn en wij hebben regelmatig leuke acties. Volg ons dus op Instagram en Facebook.