Ons zusje

In 2018 geopend en vanaf het begin een succes. Het kleine zusje van Tierlantijn Wonen. De collectie van het Zusje van Tierlantijn is zoals kleine zusjes zijn: stoer, eigenwijs en een tikkeltje brutaal. De basis van Zusje is de collectie van het kleding- en accessoiremerk Zusss. Superhot en eigentijds. Maar er is meer te beleven bij Zusje. Ook op het gebied van wonen laat Zusje zich van haar beste kant zien. Anders dan grote zus aan de overkant en daarom erg apart.

Alles van ZUSSS

Kleding en accessoires, voor u en uw interieur! Het gehele assortiment van Zusss is terug te vinden in onze winkel. Basic, stoer en een tikkeltje eigenwijs. Zusss is een oer Hollands merk opgericht door twee zussen.

Kleding van YAYA

Basic en voor iedereen. Dat kenmerkt de kleding van YAYA (per januari 2020). Een Nederlandse fabrikant met per seizoen wisselende collecties. Je loopt er dus ieder jaargetijde helemaal op en top bij!

Meubels

Naast de meubels van ‘Tierlantijn Wonen’ heeft ook ‘Zusje van Tierlantijn’ een mooi scala aan meubels! Trendy, exclusief en betaalbaar. Je vind bij ons verschillende merken. Merken waar we trots op zijn en die we graag aan je laten zien. Kom langs bij één van onze winkels!

SOCIAL MEDIA

Tierlantijn gaat met zijn tijd mee. We laten graag zien waar wij mee bezig zijn en wij hebben regelmatig leuke acties. Volg ons dus op Instagram en Facebook.