Algemene voorwaarden

Bestelwijze via onze website
In de webshop van Tierlantijn Wonen vindt u een selectie van artikelen die elektronisch besteld kunnen worden. Deze artikelen kunt u indien gewenst selecteren. Vervolgens geeft u aan hoeveel artikelen u toegeleverd wilt hebben. Nadat u de gewenste artikelen geselecteerd heeft, dient u onderaan uw bestelling te bevestigen middels het specificeren van uw persoonlijke gegevens en de wijze van betalen.

Betaalwijze
Bij uw bestelling dient u op te geven hoe u wenst te betalen. Hiertoe worden twee mogelijkheden geboden:

  1. Betaling per iDEAL: U selecteert bij betalingswijze “iDEAL”. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Na bestelling & betaling worden de artikelen met in achtname van de opgegeven levertijd toegeleverd.
  2. Betaling Vooruit: U ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging van uw bestelling en van de prijs. U maakt het bedrag inclusief verzendkosten over op ons bankrekeningnummer dat vermeld staat in de e-mail. Uw bestelling wordt vervolgens toegeleverd.

Vervoerskosten
Tierlantijn Wonen levert stoelen, kasten, banken en tafels binnen een straal van 30 kilometer rond Enkhuizen gratis. Buiten een straal van 30 kilometer zijn kosten in overleg te bepalen.

Levertijd
De bij de artikelen genoemde levertijden zijn indicatie levertijden.

Aflevering
Indien het een postverzending betreft wordt uw bestelling u per pakketpost toegezonden.

Geldigheid
Onze aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt.